Tapetsering

Vi har mange års erfaring inden for tapetsering

Kunne du tænke dig at få sat tapet op i soveværelset, stuen eller måske i køkkenet? Så er Lindgaards Malerservice den rette til jobbet! Vi har mange års erfaring inden for bl.a. tapetsering, som vi udfører til perfektion for både private kunder og erhverv. Vi sætter bl.a. tapeter op hos kunder i Roskilde, Hedehusene, Taastrup og andre omkringliggende områder – vi servicerer på hele Sjælland.

Tapetsering af høj kvalitet

Det er vigtigt for os at levere arbejde af høj kvalitet hver gang. Derfor ser vi heller ikke en opgave som afsluttet, før du er helt tilfreds med det udførte arbejde. Vi tilbyder dækningsgaranti, og skulle der mod forventning opstå problemer med arbejdet efterfølgende, kommer vi naturligvis tilbage og retter det.

Tapetsering hvordan?

I princippet kan alle selv sætte tapet op – resultatet afspejler dog, om det er en professionel eller ej. Det er nemlig lidt af en videnskab at sætte tapet op på en måde, så man ikke kan se overgangene mellem banerne, og derfor er det en rigtig god idé at kontakte en professionel ved sådan en opgave.

​Der findes mange forskellige slags tapeter, og nogle er lettere at sætte op end andre. Savsmuldstapet er fx forholdsvist let at sætte op, hvis man sammenligner med et mønstret tapet, hvor hver bane skal passe sammen.

​Vi har mange års erfaring med tapetsering, og derfor vil du naturligvis ikke kunne se samlinger eller uhensigtsmæssige afslutninger på dine vægge, når vi har udført arbejdet for dig.