Facaderenovering

Facaderenovering med dækningsgaranti

Trænger husets facade til at blive malet eller renoveret på anden vis? Så er du kommet til det rette sted. Hos Lindgaards Malerservice har vi masser af erfaring inden for facaderenovering, som vi udfører for private såvel som erhvervskunder i bl.a. Hedehusene, Taastrup og Roskilde. Vi kører også gerne ud til kunder på det øvrige Sjælland, som har brug for vores ekspertise ifm. renovering af facade.

Vi klarer din facaderenovering – oplev fordelene!

Vi sørger løbende for at holde os opdaterede omkring de nyeste teknikker og teknologier i branchen, og derfor kan du også være sikker på, at vi udfører dit arbejde i højeste kvalitet. Vi tilbyder desuden dækningsgaranti, så arbejdet udføres nøjagtigt, som du ønsker det. Vi forlader ikke opgaven, før du er tilfreds, og skulle der mod forventninger opstå problemer efterfølgende, kommer vi selvfølgelig ud og løser problemet så hurtigt som muligt.

​Vi er meget miljøbevidste, og derfor anvender vi altid svanemærkede produkter, når der er mulighed for det. Derudover sørger vi altid for at gøre pænt rent og rydde op efter os selv – så du kan blot læne dig tilbage og nyde resultatet!

Vi står til rådighed, hvis du har brug for gode råd eller ideer ift. valg af farver, farvesammensætning m.m. Vi er stolte af aldrig at have misset en deadline, og du kan derfor regne med, at vi overholder vores aftaler. Vi vægter planlægning og struktur højt.​