Maler

Med mange års erfaring som maler, kan vi hjælpe med en hurtig og effektiv ydelse – uanset om du skal have malet inde eller ude. Vi giver også gerne gode råd, hvis du er i tvivl om hvilke farver og materialer der vil passe hos lige præcis dig.

Vi er vant til at arbejde for såvel arkitekter som private, og kan derfor rådgive om farvevalg, lysindfald og andre relevante ting for dit projekt. Vi har udført opgaver på størstedelen af Sjælland, men har i den seneste tid fået mange tilfredse kunder i byer som Glostrup og Roskilde, hvor vi som maler har hjulpet både virksomheder og private med at føre deres projekter ud i livet.

Af og til kan folk tænke at en maler kan være dyr i drift. Dog bliver mange af vores kunder positivt overraskede, når de kan se at der er en sammenhæng mellem pris og finish. Der skal ikke mange forkerte strøg til, før den hjemmemalede væg pludselig ser sjusket ud. Ved at bruge en professionel maler slipper du for fejl og mangler, og kan være sikker på at du altid står tilbage med en skarp finish. Derudover går det også væsentligt hurtigere, ligesom vi har stor erfaring med korrekt afdækning. Du sikrer altså at malingen kommer det rigtige sted hen – nemlig på væggen frem for møblerne. Ofte vil en professionel maler også kunne indkøbe materialer billigere end du selv kan i dit lokale byggemarked i Roskilde. Derfor får du altid kvalitetsmaterialer og en lækker finish – hver gang.