Om os

Her kan du læse alt hvad der er værd af vide omkring Lindgaards Malerservice.

Kvalitetsbevidst malerfirma​

Vi er et kvalitetsbevidst og professionelt malerfirma. Derfor finder du hos Lindgaards Malerservice faguddannede og yderst kompetente malere, som er i stand til at løse enhver maleropgave, indendørs som udendørs.

Vi står altid klar til at rådgive dig, så du bedst muligt får opfyldt dine ønsker og behov. Lad dig inspirere her på vores hjemmeside og kontakt os gerne for et uforpligtende tilbud eller et godt råd.​

Lindgaards malerservice er en lille, men professionel maler fra Hedehusene tæt på Roskilde. Vi lever af tilfredse kunder, og er i den senere tid blevet kaldt på opgaver i både Glostrup, Køge og Taastrup. Vi dækker stort set alle kroge af Sjælland, men tror på at det er vigtigt med lokalt kendskab. Vi vil levere en service hvor vi ikke har noget problem med at se vores kunder i øjnene i den lokale brugs i Glostrup, frem for aldrig at støde på jer igen. At vi er en lokal maler betyder samtidig, at der ikke bliver spildt tid og ressourcer på at løbe rundt efter materialer, da vi ved præcis hvor vi skal købe hvad. Det giver dig mere valuta for pengene i sidste ende.